Szobatermosztátok

Szobatermosztátok

HU-296 RS Intelligens szobatermosztát - exkluzív kivitel

Tulajdonságok

hetiuzem rs ora kulso hom nap ejsz

Leírás

A HU-296 RS univerzális szobatermosztát, központi fűtés, használati meleg víz, valamint fűtött terek (szobák) hőmérsékletének egyszerű és komfortos szabályozására szolgál. Dolgozhat heti vagy napszak szerinti fűtési üzemmódban.
RS csatlakozóval rendelkező vezérlőhöz (pl. HU-431N) történő csatlakoztatás esetében a HU-296 kezelőfelületéről módosíthatók a vezérlő alap beállításai (HU-431N esetében beállított szelep hőmérséklet), RS csatlakozóval ellátott TECH kazánvezérléshez történő csatlakoztatás esetében pedig beállíthatók a kazán alap paraméterei anélkül, hogy a felhasználó elhagyná a szobát.
Kompatibilis kazánvezérlések esetén a HU-296 támogatja a Szelep hő módosítás funkciót, ami csökkenti, illetve növeli a szelep beállított hőmérsékletét a beállított szobahőmérséklet változásai szerint (beállított alatt növeli, beállított fölött csökkenti).
A készülék a beállítások módosítása elleni védelemmel (gyermekzár funkcióval), ébresztőórával és más hasznos funkcióval is el van látva.
A nagy, megfelelő háttérvilágítással rendelkező grafikus kijelző jól átlátható és könnyen olvasható, ami megkönnyíti a készülék kezelését és a vezérelt paraméterek beállítását. Egyszerűen falra szerelhető az erre alkalmas borítónak köszönhetően.

HU-296 RS által ellátott funkciók:
heti vagy napszak szerinti üzemmód
RS kommunikáció a hozzá kapcsolt vezérlőkkel (pl. HU-431, HU-494)
vezérlőn megjelenő adatok ábrázolása a HU-296 kijelzőjén
vezérlő beállítások módosítása a HU-296 kezelőfelületéről
vezérlő riasztásainak jelzése a HU-296 által (szöveg és hang)

HU-296 RS felszereltsége:
grafikus LCD kijelző
esztétikus üveg előlap
érintőgombok
10m RS kábel

Specifikáció

Szobahőmérséklet beállítási tartománya 5÷45 °C
Tápfeszültség 12V /  DC
Teljesítmény felvétel 1,3W
Mérési hiba +/- 1 °C
Üzemeltetési hőmérséklet 5÷50 °C
Hol vásárolhatom meg?

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK