Ha Ön egy távolról is elérhető szobatermosztátot keres, a HU-SZ WiFi szobatermosztát lehet az optimális megoldás. Ez egy WiFi fűtésvezérlő, ami internetes távfelügyeletet biztosít Önnek, hogy mindig épp a kívánt hőmérsékletet tudja kérni a fűtőberendezésétől.

Mivel nyújt többet a TECH HU-SZ WiFi szobatermosztát, mint más „WiFi” termosztátok?1. Önállóan is működőképes és programozható. Más gyártók termékeivel ellentétben, a HU-SZ WiFi szobatermosztát saját, kellőképpen nagy kijelzővel rendelkezik, mely tapintható kezelési felületet biztosít, így kényelmesen, jól áttekinthetően, akár ezen is át állíthatunk egy kívánt programot. Lehetőséget biztosít arra, hogy külső eszköz nélkül is, egyszerűen beavatkozhassunk, amikor épp otthon vagyunk, és egy ideig szeretnénk eltérni a beállított hőmérséklettől.

2. Az internet szolgáltatás akadozása, a WiFi router meghibásodása esetén is tovább működik önálló szobatermosztátként, így biztosítva az épület beállított hőmérsékletét.

3. Nem 1, hanem 2 mért pont alapján indítható a fűtés. Nem teljes értékű zóna vezérlő, mint az ilyen típusú termékeink, de több hétköznapi esetben is hasznos megoldást jelent:
   - ha valamely helység északi, kevésbé védett oldalon helyezkedik el és jóval hidegebb, így képtelenség lenne ideális elhelyezési pontot találni egyetlen szobatermosztátnak.
   - ha egy helység, melyben jellemzően magasabb hőmérsékletet igénylünk, mint más helységekben, pl. a fürdőszobában.

4. Rendkívül felhasználóbarát internetes felület biztosítja a kívánt szobahőmérsékletek kedvünk szerint beállítását. Elérhető akár itt is. Vagy a következő blog cikkünk alján találhat Android és iOS mobil alkalmazást is. Bátran kattintson a Teszt fiókra, mert már demó változatban is elérhető, és kipróbálható szinte minden funkció.

5. A HU-SZ WiFi egyszerűen telepíthető a kompakt egységnek köszönhetően. Nem kell három külön egységet elhelyeznie, vagy azokat összehangolnia.

6. Nem csak a fiatalabb, internetfelhasználó generáció eszköze. A HU-SZ WiFi ideális arra, hogy általa segítséget nyújtsunk egy idősebb családtagunknak is, aki nem képes/kíván programozni, mégis lehetősége nyílik, hogy egyszerűen (a fel/le nyilakkal) felülbírálja a készülék aktuális beállítását, a saját komfortérzete szerint.

Kedvező árajánlatért keressen bennünket bátran vagy hagyjon üzenetet.

További blog bejegyzések


Ha kérdése van, itt üzenhet nekünk: