Ha a mobil alkalmazások kedvelője vagy, akkor egyszerűen töltsd le itt: 

gp  appstore icon

2 lehetőség van a bejelentkezés elérésére: közvetlenül beírva a www.emodul.eu nevet a böngésző címsorába vagy a honlapunkon kezdőlapjának tetején elhelyezett HU-507 ikonra kattintva. Már a Teszt fiókon (demó változaton) belül is kipróbálható szinte az összes beállítás.

A szobahőmérsékletek szabályozásával növeld az egyes helyiségek hőkomfortját és takaríts meg a fűtési költségeken. Mindezt rendkívül egyszerűen teheted meg az online emodul.eu felületen.

Itt ellenőrizheted és módosíthatod az akár 8 helység (szoba/zóna) beállításait, bármikor és bárhol a világon.

A felület kezelése nagyon felhasználóbarát, intuitív és elérhető magyar nyelven is.

Ezen belül nagyon kényelmes, hogy gyorsan válthatunk az emodul.eu és emodul.pl (HU-505 el működő) modulok között a jobb felső sarokban, a "Modul választás" roló menün belül. Tesztfiók esetén ezeket találjuk:
- az "L8 TEST" alatt a zónánkénti hőmérséklet vezérlést
- "Pellet TEST" - ha kazánt vagy más vezérlést szeretnék kezelni.

Főoldal:

kezdolap HU

Akár mind a 8 külön fűtési zónának be tudjuk állítani kívánt hőmérsékletét 0,1°C pontossággal a meghatározott időre, a következő 3 módban:

zona beallitasok HU

Állandó hőmérséklet

Állandó hőmérséklet időhatárral - a beállított hőmérséklet csupán a meghatározott ideig lesz fenntartva, majd a vezérlő visszatér az eddig futó program szerinti vezérléshez.

Programok - ez biztosít a legnagyobb mozgásteret a felhasználónak 1 helyi vagy további akár 5 külső programmal, és ezek bármelyike, szabadon hozzárendelhető bármelyik zónához.

programok HU

A hőmérsékletek beállítását minden nap óránként végezhetjük el, a következőképpen:

programozas HU

Zónák

Mindegyik zónát átnevezheted tetszésed szerint, valamint nyomon követheted a rádiós érzékelők elemeinek töltöttségi szintjét. Az egyes zónákhoz tartozó akár 6 rádiós termofej megléte esetén megjeleníti a nyitottsági állapotukat és elemtöltöttségüket.

zonak HU

Telepítési menüben lehet beállítani a csatlakoztatott keverőszelep paramétereit, illetve ellenőrizni működését.

A Statisztika menüpontban grafikonokon lehet kiértékelni a rögzített hőmérsékleti adatokat. A megfelelő helységenkénti hőfok szabályzás a legfontosabb tényező a komfortos közérzetért. Rohanó világunkban állítsd be az otthonod melegét vagy írd felül akkor és ott, ahol épp neked jó.

Tudtad, hogy már 3°C szobahő csökkentésével meg lehet takarítani akár 15% fűtési költséget is?

(JW)

Ha a mobil alkalmazások kedvelője vagy, akkor egyszerűen töltsd le itt: 

gp  appstore icon

További blog bejegyzések


Ha kérdése van, itt üzenhet nekünk: