Zóna vezérlők

Zóna vezérlők

HU-220 Szivattyú/zónaszelep/termoelektromos szelep vezérlő

alt="" />

Leírás

A HU-220 zóna vezérlő funkciója, hogy több fűtés körös rendszerek esetén a különálló fűtési körök kapcsolói egy egységes szerelő dobozba kerüljenek bekötésre, ezáltal megkönnyítve és gyorsítva a kivitelezést, valamint segítve a fűtés rendszer későbbi áttekinthetőségét és működésének biztonságát.
A kapcsolódoboz KF főköri szivattyú vezérlésére és a rendszerben működő más szivattyúk, illetve elektromos zónaszelep/termoelektromos szelep vezérlésére szolgál, a potenciál független kimenet egyéb berendezés indítására. A feladata bekapcsolni a sorkapocsra csatlakoztatott szivattyút (szivattyúkat) illetve elektromos zónaszelep/termoelektromos szelep (szelepeket), ha a sorkapocsra csatlakoztatott szobatermosztát aktív jelet küld.
A zóna vezérlő bármely sorkapocs egysége egymástól függetlenül működteti a hozzákapcsolt berendezéseket a hozzá csatlakoztatott szobatermosztát jelére. A zóna vezérlőben 6 db szobatermosztát jel fogadására alkalmas sorkapocs található, amelyeken a kimenetek a következő módon vannak elrendezve:
-TERM 1,2 sorkapcsok - két szivattyú kimenet és két elektromos zónaszelep/termoelektromos szelep kimenet.
-TERM 3,4,5,6 sorkapcsok - egy szivattyú kimenet és egy elektromos zónaszelep/termoelektromos szelep kimenet.
A fentieken túl a zóna vezérlőben elhelyezett főköri fűtés szivattyú kimenetre csatlakoztatott szivattyú a TERM sorkapcsok bármelyikére csatlakoztatott szobatermosztát jelével indítható.
A zóna vezérlőben elhelyezett potenciál független, kétpólusú váltókapcsolóval bármely berendezés felé irányuló potenciál független jel megszakítható, illetve zárható (COM/NC/NO).

HU-220 által ellátott funkciók:
-különálló fűtési körök kapcsolása
-főköri szivattyú kapcsolása
-fűtőberendezés indítása

HU-220 felszereltsége:
-vízhatlan, falra szerelhető doboz
-betáp kábel
-gyorscsatlakozású sorkapocs rendszer
-működést jelző LED

Specifikáció

Tápegység 230V/50Hz +/- 10%
Zónakimenetek maximális terhelése 10 W
Környezet hőmérséklete 5 ÷ 50 °C
Szivattyú kimenet maximális terhelése 80 W
Olvadóbiztosító 6,3 A

KAPCSOLÓDÓ TERMÉKEK

  • HU-282
  • HU-282
  • Színes érintőképernyős
    ON/OFF
    szobatermosztát
  • >